Warmtepompen & cv

Plaatsing, onderhoud & herstelling

Een ecologische warmtepomp laten installeren?

Uw woning of kantoor van een ecologisch verwarmingssysteem laten voorzien? Ga dan voor een warmtepomp geplaatst door BVO-Clima. Wij gaan aan de slag met het topmerk Panasonic in nieuwbouw– en renovatieprojecten.

Een warmtepomp laten installeren, is een eenmalige investering die u op lange termijn veel kosten bespaart. We geven u alle nodige informatie over de diverse systemen. Daarnaast kunnen we warmtepompen onderhouden of herstellen

Een vakman inschakelen die uw warmtepomp of verwarming plaatst?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Van ketels tot radiatoren

Uw centrale verwarming centraal beheerd

Voor centrale verwarming tegen een goede prijs-kwaliteit bent u bij BVO-Clima aan het juiste adres. Wij plaatsen cv-ketels (bv. van Bosch) met bijbehorende radiatoren en staan ook in voor onderhoud.

Geen enkel verwarmingssysteem kent geheimen voor ons. Ons team houdt steeds zorgvuldig rekening met uw budget en uw verbruik, zodat u optimaal van een perfect verwarmde woning kan genieten. Geef ons zeker een seintje om uw centrale verwarming door ons te laten aanpakken.

Enkele voorgaande projecten

Realisaties

Wij maakten al heel wat klanten tevreden in de regio Antwerpen, waaronder in Ravels, Kasterlee, Lille, Beerse, Vosselaar, Arendonk, Merksplas, Hoogstraten, Geel en Mol.